23-11-2021

Voorbeeld impressie bedrijfspand

Omschrijving

Te ontwikkelen bedrijfspand met luxe afwerking op een uitstekende zichtlocatie ter hoogte van Knooppunt Het Vonderen (snelwegen A2-A73). Diverse mogelijkheden, waaronder logistiek, distributie, transport en moderne gemengde bedrijvigheid tot milieucategorie 4.1. 

Ligging

Uitstekende zichtlocatie aan de A2/A73 bij knooppunt Het Vonderen. Gesitueerd op Businesspark Midden Limburg te Echt 

Parkeren

Mogelijkheid tot voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Metrage

Ontwikkeling nieuwbouw bevindt zich momenteel in de ontwerpfase. Vooralsnog kan de toekomstige huurder hier inspraak op hebben. Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar. De toegestane bebouwingsoppervlakte op het terrein bedraagt maximaal 9.994m2 met een toegestane bouwhoogte van 20 meter. 

Huurprijs

Nader overeen te komen

Opleveringsniveau:

Bedrijfshal wordt casco met luxe afwerkingsniveau incl. verlichting opgeleverd.

Kantoren worden turn-key opgeleverd met onder meer: elektra, internet, systeemplafond met Led-verlichting, glazen entree-pui, tegelvloer met vloerverwarming, brandwerend glas, airconditioning, pantry, brandhaspels en blussers. 

Huurvoorwaarden

- Aanvaarding in overleg, planning 2022
- Er is sprake van verhuur met BTW.
- Huurtermijn in overleg.
- Opzegtermijn 12 maanden.
- Huurprijsaanpassing jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).
- Zekerheidsstelling middels bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurtermijn.
- Huurovereenkomst conform huurmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). 

Bestemmingsplan

Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Businesspark Midden-Limburg’. De Bestemming van het perceel is bedrijventerrein, functieaanduiding bedrijf t/m milieucategorie 4.1. De regels van betreffend artikel kunt u vinden op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1711.BP201200807-VG01/r_NL.IMRO.1711.BP201200807-VG01.html 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1711.BP20170816-VG01/r_NL.IMRO.1711.BP20170816-VG01.html

Businesspark Midden-Limburg

Businesspark Midden-Limburg is gelegen in de taille van Limburg, om precies te zijn Midden-Limburg en daarmee grenst het direct aan België en Duitsland. Midden-Limburg is een regio waar men goed kan wonen, werken en recreëren. Door de 3-hoeks- verbinding Duitsland, Nederland en België heeft Echt een Euregionale ligging. Het is centraal gelegen aan de A73 en A2, nabij knooppunt “Het Vonderen” te Echt-Susteren. Enerzijds geeft deze ligging toegang tot bijna 92.000 passanten per dag en anderzijds biedt dit de mogelijkheid om bepaalde functies probleemloos en snel bereikbaar te maken. Het plangebied is namelijk zeer goed ontsloten, zowel richting Eindhoven-Maastricht (A2) alsook richting Venlo-Nijmegen (A73). Het Duitse en Belgische achterland zijn via deze wegenstructuur eveneens goed te bereiken, waardoor o.a. het Duitse Ruhrgebied alsook het Havengebied Antwerpen binnen korte tijd via de weg bereikbaar zijn. Het transport over water kan via Barge Terminal Born snel verwerkt worden. Voor transporten via de lucht kan men gebruik maken van de nabij gelegen luchthavens Maastricht Aachen Airport, Eindhoven, Brussel en/of Dusseldorf. Industrieële- en handelbedrijven zijn hierdoor regionaal, bovenregional en internationaal georiënteerd.

Informatie

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gepresenteerde informatie. Er is uiteraard geprobeerd u een zo correct mogelijk beeld te schetsen van het object.