Met wie werkt u samen?

OVER ONS

De Boer Vastgoed vertegenwoordigd de vastgoedbranche van de verschillende bedrijven binnen de De Boer Groep. Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De Boer Vastgoed

De Boer Vastgoed investeert en exploiteert vastgoedbeleggingen voor langere termijn. De Boer Vastgoed staat voor vastgoedvisie, kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. We richten ons op de aankoop, ontwikkeling, verhuur en beheer van vastgoed objecten, met als hoofdactiviteit utiliteitsbouw. Het werkgebied beslaat met name Midden-Limburg, echter participeren we ook in onroerend goed elders gelegen, waaronder in Rotterdam en Antwerpen.

Persoonlijk contact, korte lijnen en adequaat handelen behoren tot de speerpunten. Met een klein team op commercieel, juridisch, financieel en technisch gebied wordt de bestaande portefeuille zowel administratief als technisch beheerd en wordt getracht de portefeuille verder uit te breiden. We werken met een vast team van aannemers en specialisten die al jarenlang de vastgoedprojecten op een hoogkwalitatief niveau houden.

De Boer Groep

De Boer Groep is een familiebedrijf, opgericht in 1979. Onze roots liggen bij het handelen in zeecontainers. Inmiddels is ook de tweede generatie actief in het familiebedrijf en is de groep uitgegroeid met diverse containerbedrijven in Susteren, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen met daarnaast een separate vastgoedbranche voor de ontwikkeling van onroerend goed voor derden.

De Boer Groep bestaat hedendaags onder meer uit Exploitatiemaatschappij de Boer B.V., De Boer Container Trading B.V., Exploitatiemaatschappij de Valk B.V., De Boer Project B.V., CTL B.V, CTL/ICS B.V., Exploitatiemaatschappij CTL B.V., Trident Container Leasing B.V, De Boer Belgium B.V.B.A. en Belgium Container Trading B.V.B.A.