Wat kunnen wij voor u betekenen?

ONZE DIENSTEN

Aankoop gronden

De Boer Vastgoed investeert in het aankopen van nieuwe gronden t.b.v. nieuwbouwontwikkeling. Zie ons aanbod voor de beschikbare bouwgronden. U kunt hier als potentiële huurder inspraak hebben op het ontwerpproces. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontwikkeling nieuwbouw

De Boer Vastgoed investeert met name in de ontwikkeling van utiliteitsbouw op A-locaties waarbij getracht wordt een gebouw van binnenuit te ontwerpen, vanuit de functionaliteit van de gebruiker. Er wordt goed nagedacht over welke concepten aansluiten op de markt en hoe gebouwen met zoveel mogelijk kwaliteit en optimale lay-out kunnen worden gebouwd. We gaan uit van een luxe afwerking. Er staat altijd nieuwbouwprojecten op de planning, eventuele beschikbare projecten kunt u terugvinden in het huuraanbod overzicht.

Aankoop bestaande bouw

De Boer Vastgoed investeert tevens in het aankopen van bestaande objecten waaraan wij waarde denken te kunnen toevoegen. De waarde van reeds bestaande objecten krijgt steeds meer erkenning. In veel gevallen zijn instapklare panden of panden die verbouwing en renovatie behoeven een goed alternatief ten opzichte van nieuwbouw te ontwikkelen. Bovendien kan een opknapbeurt het karakter van oude straten en bedrijventerreinen redden. Heeft u een object te koop? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhuur

De visie van De Boer Vastgoed is om voldoende gebouwen met diverse functies, oppervlaktes en indelingen in haar portefeuille te hebben om zodoende flexibel in de kunnen spelen op behoefte van huurders. Door de korte lijnen kan De Boer Vastgoed snel inspelen op de wensen van huurders. Desgewenst worden maatwerk aanpassingen gedaan.

Met huurder op zoek

Zit er geen bestaande locatie voor u tussen dan kunnen we samen op zoek gaan. Dit kan bijvoorbeeld door de aankoop van nieuwe bouwgrond maar ook door het aankopen van een bestaand object met daarbij eventuele aanpassingen.

Herbestemmingsprojecten

Een van onze herbestemmingsprojecten is de voormalige dakpannenfabriek De Valk in Echt.

Met herbestemmen is het nodig om verder te kijken, dieper door te denken en mogelijkheden te herkennen. Het bedenken van de goede ruimtelijke structuur in de bestaande ruimtes is vaak de drager voor een bruikbaar plan. Gebouwen kunnen van grote waarde voor hun directe omgeving zijn, waarbij herbestemd (erf)goed bij gebiedsontwikkeling niet zelden een prominente drager van de identiteit van dat gebied is. In landelijk gebied is herbestemmen helaas moeilijker dan in stedelijk gebied doordat hier de hoge druk op de bebouwde omgeving vaak ontbreekt. Wat nodig is om herbestemming succesvol uit te voeren, zijn geëngageerde mensen en partijen en regelgeving die pragmatische oplossingen mogelijk maakt. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in dergelijke projecten? Neem dan gerust met ons contact op.